Appleweetjes

24 december: Looney Tunes™ World of Mayhem is Apple’s verassing vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het eerste cadeau al klaar voor ons. Het betreft een speciale actie bij één van de in app aankopen in het spel Looney Tunes™ World of Mayhem.

Het spel is namelijk sowieso gratis verkrijgbaar maar dankzij Apple kan je nu het Holiday Boost Pack aanschaffen met 60 procent korting op de normale prijs. Dat pakket bevat 200 edelstenen en een gouden ticket.

[appstore id=1158042933]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer