Appleweetjes

25 december: Clash Royale en Smule zijn Apple’s verassingen voor vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het tweede cadeau alvast klaar voor ons. Opnieuw zijn het speciale acties met in app aankopen. Deze keer heeft Apple gekozen voor Clash Royale en Smule.

Zo kan je bij Clash Royale bundels aanschaffen met 4x hun normale waarde. Vol edelstenen, goud en veel kisten om plezier mee te hebben. Bovendien is er een gloednieuwe kaart die je zeker moet proberen te bemachtigen.

Bij het programma Smule krijg je vandaag 50% korting op alle abonnementen. Daarnaast krijg je ook nog eens 50% korting op de geschenken die u aan leden van de Smule-gemeenschap geeft.

[appstore id=1053012308]

[appstore id=509993510]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer