Appleweetjes

26 december: Trivia Crack 2 en Papumba zijn Apple’s verassingen voor vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het derde cadeau alvast klaar voor ons. Opnieuw zijn het speciale acties met in app aankopen. Deze keer heeft Apple gekozen voor Triva Crack 2 en Papumba.

Zo krijg je bij het spel Trivia Crack tot wel 70% korting bij het aanschaffen voor in-app aankopen.

Papumba is een app dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen tussen de twee en zes jaar. Het bevat meer dan 500 educatieve spelletjes, variërend van geheugenspelletjes tot uitdagende activiteiten die het probleemoplossend vermogen stimuleren en muzikale games die de creativiteit aanwakkeren. Papumba biedt alleen vandaag een instapaanbieding aan waarbij je drie maanden gebruik kunt maken van de app voor de prijs van een enkele maand.

[appstore id=1424533120]

[appstore id=1267322870]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer