Appleweetjes

27 december: Tennis Clash en Meditopia zijn Apple’s verassingen voor vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het vierde cadeau alvast klaar voor ons. Opnieuw zijn het speciale acties met in app aankopen. Deze keer heeft Apple gekozen voor Tennis Clash en Meditopia.

Tennis Clash is een snel tennisspel dat geschikt is voor alle leeftijden. De besturing is heel eenvoudig en intuïtief, je hoeft alleen maar te vegen om te spelen, zodat je het zelfs met slechts één hand kunt spelen als je wilt.

Meditopia is zoals de naam al doet vermoeden een meditatie app. Maar wat Meditopia biedt veel meer dan alleen een kortetermijnoplossing om in slaap te vallen en te ontstressen. Dat maakt de app zo uniek.

[appstore id=1346179411]

[appstore id=1190294015]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer