Appleweetjes

28 december: Lords Mobile en Filmr zijn Apple’s verassingen voor vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het vijfde cadeau alvast klaar voor ons. Opnieuw zijn het speciale acties met in app aankopen. Deze keer heeft Apple gekozen voor Lords Mobile en Fimr.

Bij het spel Lords Mobile War Kingdom is de wereld helemaal veranderd na de dood van de eerste keizer. Gedreven door hebzucht zijn de Lords begonnen macht te zoeken en de vrede te vernietigen die ooit in het Koninkrijk regeerde. Onder de angstaanjagende monsters, krachtige krijgsheren en sluwe vijanden, is het tijd voor een echte held om op te staan. Alleen vandaag kan je bij bepaalde in app aankopen tot 33% korting krijgen.

Voor degene die graag met video’s bezig zijn is de app Filmr geen onbekende. Met Filmr maak je fantastische videoclips met de muziek van jouw keuze op een makkelijke, snelle en intuïtieve manier. Van beginners tor professionals. Kies je favoriete videoclips en foto’s, knip en herschik ze, voeg slowmotion toe, kies de beste Muziek uit meer dan 20 miljoen opties, deel en inspireer! Alleen vandaag kan je het jaarabonnement aan 50% korting krijgen.

[appstore id=1071976327]

[appstore id=1171358257]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer