Appleweetjes

29 december: Asphalt 9 en Fitness Challenge zijn Apple’s verassingen voor vandaag

Vanaf 24 december tot en met 29 december zal Apple ons elke dag verassen met een cadeau. Wat het cadeau precies is kom je pas op de dag zelf te weten. Gelukkig houden wij je dagelijks op de hoogte welke verassing Apple voor ons in petto heeft.

Vandaag staat het laatste cadeau alvast klaar voor ons. Opnieuw zijn het speciale acties met in app aankopen. Deze keer heeft Apple gekozen voor Asphalt 9 en 30 Dagen Fitness Challenge.

Wie van racen houdt moet zeker en vast het spel Asphalt 9:Legends uitproberen. Ga achter het stuur van enkele van de meest indrukwekkende sportwagens zitten. Er zijn meer dan vijftig verschillende wagens om te verzamelen. Deze racegame richt zich vooral op het raceplezier.

Met de 30 dagen Fitness Challenge zie je snel resultaten. Verbeter je lichaam, verbeter je leven en bereik je doelen. Verlies gewicht zonder extreem veel moeite en zie je lichaam veranderen.

[appstore id=805603214]

[appstore id=1099771240]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer