Appleweetjes

Zo ziet de budget iPhone van 2020 eruit

Apple lanceert dit jaar een nieuwe budget iPhone. Die iPhone is in feite de opvolger van de iPhone SE en krijgt de naam iPhone 9. Er zijn zelfs geruchten dat er twee modellen van de iPhone 9 gaan verschijnen. Het tweede model zou pas op het einde van dit jaar beschikbaar zijn en krijgt een groter LCD scherm.

Nu zijn er nieuwe renders opgedoken van deze iPhone 9. De renders zijn afkomstig van OnLeaks die eerder al hebben bewezen om betrouwbare bronnen binnen Apple te hebben.

iPhone 9 render
Bron: @OnLeaks – iGeeksBlog

Zoals eerder geweten is de iPhone 9 afgeleid van de 4,7 inch iPhone 8 al zou het toestel net iets dikker worden. De iPhone 8 heeft een dikte van 7,3 mm en de iPhone 9 krijgt een dikte van 7,8 mm. Voor de achterkant zou Apple kiezen voor een matte afwerking net zoals de iPhone 11 Pro heeft.

De iPhone 9 zal in het assortiment van de iPhones de goedkopere iPhone worden. Toch is dit toestel afgezien van het scherm voorzien van de laatste nieuwe technologie. Zo krijgt deze net zoals de iPhone 11 en iPhone 11 Pro de nieuwste Apple A13 Bionic processor. Daarnaast krijgt het toestel 3 GB LPDDR4X intern geheugen en kan je kiezen voor 64GB of 128GB aan opslagcapaciteit. Als uitvoering heb je de keuze uit drie kleuren: zilver, spacegrijs en rood. Net zoals bij de nieuwste iPhones is 3D Touch vervangen door Haptic Touch. Ook draadloos opladen behoort tot één van de mogelijkheden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer