Appleweetjes

Apple wil je mooiste nachtfoto’s zien

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro staan erom bekend om zeer mooie foto’s te nemen. Maar wist je dat je met deze nieuwste iPhones ook foto’s kan maken in zeer donkere situaties?

Die nachtmodus wordt automatisch geactiveerd wanneer je een foto tracht te maken in een te donkere situatie. Om deze functie van de iPhones wat extra in de kijker te zetten organiseert Apple een wedstrijdje.

Vanaf vandaag tot en met 29 januari kan je je mooiste nachtfoto’s delen met Apple. Op 4 maart zullen de vijf winnaars bekend worden gemaakt. De winnende foto’s worden getoond op reclameborden in gans de wereld, Apple Stores en de sociale media accounts van Apple.

Om mee te doen met deze wedstrijd post je je nachtfoto op Instagram of Twitter samen met de hashtags #ShotoniPhone en #NightmodeChallenge. Vermeld zeker en vast met welk iPhone model je deze foto hebt genomen. Gebruik je geen sociale media dan kan je de foto doormailen naar shotoniphone@apple.com. Geef de foto de volgende bestandsnaam: voornaam_achternaam_nightmode_iPhonemodel.

Het volledige deelnamereglement kan je hier lezen.

Veel succes!

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer