Appleweetjes

Apple start met omruilprogramma voor Smart Battery Case iPhone XS (Max) en XR

Ben je in het bezit van een Smart Battery Case voor de iPhone XS, XS Max of XR en heb je hier geregeld problemen mee? Dan is er goed nieuws voor je! Apple is hiervoor gestart met een omruilprogramma.

Apple heeft ondervonden dat sommige Smart Battery Cases enkele roblemen ondervinden bij het laden. Zo kan het voorkomen dat de case geregeld stopt bij het bijladen van zijn eigen batterij of die van de iPhone.

De getroffen Smart Battery Cases zijn geproduceerd tussen januari 2019 en oktober 2019. Heb je dus een dergelijke case dan kan je deze gratis omruilen bij Apple.

Indien je Smart Battery Case in aanmerking komt voor dit omruilprogramma dan heb je diverse mogelijkheden. Je kan met de case naar een Apple Store gaan of je brengt deze iPhone naar een erkende Apple dealer. De omruiling is volledig gratis.

Meer informatie vind je op deze pagina van Apple.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer