Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met tweede beta van iOS 13.3.1 en iPadOS 13.3.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de tweede beta uitgebracht voor iOS 13.3.1 en iPadOS 13.3.1. De eerste beta hiervan verscheen op 17 december.

Deze beta lost alvast een probleem op met de communicatielimieten. Die nieuwe functie is handig voor ouders die een controle wensten te houden van hoe hun kinderen communiceren. Je kan bijvoorbeeld voorkomen dat ze nog in de nachtelijke uurtjes worden gestoord of met onbekende aan het communiceren zijn.

Echter blijkt het zeer eenvoudig te zijn om deze beperkingen te omzeilen. Kinderen kunnen nieuwe nummers immers gewoon toevoegen aan de lijst van toegestane contacten. Apple beloofde eerder al om snel met een oplossing te komen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer