Appleweetjes

Overvallers plunderen filiaal van Apple verdeler Switch in Antwerpen

Afgelopen donderdag kreeg Switch, een Apple Premium Reseller in België het bezoek van vier overvallers in hun filiaal aan de Oudevaartplaats in Antwerpen.

Drie overvallers gingen drastisch te werk. Ze rukte allerlei toestellen zoals iPhones, iPads los van de toonbank. De vierde overvaller stond op de uitkijk en insinueerde aan het personeel dat hij gewapend was.

Binnen de minuut vertrokken de overvallers met een vluchtauto die klaar stond.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer