Appleweetjes

iOS 14 zou op alle iOS 13 toestellen werken

Volgens een nieuw gerucht zou iOS 14 op alle iPhones die iOS 13 ondersteunen te installeren zijn. iPadOS 14 zou daarentegen niet op elk model werken. Het gerucht moeten we momenteel nog met een korreltje zout nemen. Voorlopig is over de ontwikkeling van iOS 14 veel te weinig geweten.

Het is de Franse blogsite iPhonesoft die met het gerucht naar buiten komt. Volgens hen zou iOS 14 zelfs nog op een iPhone SE en op de iPhone 6S te installeren zijn. Dat betekent dus dat iOS 14 exact dezelfde toestellen gaat ondersteunen als iOS 13.

iOS 14 geschikte toestellen:
iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11& iPod Touch 7de generatie

Echter iPadOS 14 zou de ondersteuning voor iPads met een A8 en A8X processor stopzetten. Het gaat dan om de iPad mini 4 en de iPad Air 2. De iPad mini 4 werd geïntroduceerd in 2015 en de iPad Air 2 in 2014.

iPadOS 14 geschikte toestellen:
iPad Air (3de generatie), iPad mini (5de generatie), iPad (5de generatie), iPad (6de generatie), iPad (7de generatie), 9,7 inch iPad Pro, 10,5 inch iPad Pro, 11 inch iPad Pro en 12,9 inch iPad Pro

Zoals eerder gezegd moeten we dit gerucht nog zeer voorzichtig aannemen. Eerder beweerde de Franse blogsite al eens dat iOS 13 niet beschikbaar zou zijn op de iPhone SE. Later bleek hun gerucht niet te kloppen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer