Appleweetjes

Apple lanceert macOS 10.15.3 Catalina

Apple heeft zonet macOS 10.15.3 Catalina gelanceerd. De derde grote update van macOS Catalina verbetert de stabiliteit, betrouwbaarheid en prestaties van je Mac. De update wordt aanbevolen voor alle gebruikers maar vooral voor de bezitters van een Pro Display XDR en een 16 inch MacBook Pro.

De update optimaliseert de gamma afhandeling van lage grijswaarden op een Pro Display XDR bij gebruik van macOS. Daarnaast worden de videobewerkingsprestaties van de 16 inch MacBook Pro voor HEVC en H264 gecodeerde 4K video’s verbetert.

Om deze update te installeren ga je op je Mac naar Systeemvoorkeuren – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer