Appleweetjes

Apple sluit twee extra Chinese winkels vanwege het Coronavirus

Het levensgevaarlijke coronavirus houdt de wereld in zijn ban. Apple volgt de situatie in China op de voet op en stuurt bij waar het nodig is.

Zo heeft het bedrijf al enkele maatregelen getroffen. Apple medewerkers in Wuhan en in de rest van China krijgen van Apple zorgpakketjes. Daarnaast zijn de werkuren beperkt en ook de werkreizen zijn herleid tot het strikt noodzakelijke.

Eén winkel in Qingdao had Apple al gesloten maar nu heeft het bedrijf beslist om nog twee extra winkels te sluiten. Het gaat dan om de winkels in Nanjing en Fuzhou.

De sluiting is tijdelijk. De heropening van de winkels in Nanjing en Fuzhou is voorzien voor 3 februari. Die voor de winkel in Qingdao is op 4 februari.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer