Appleweetjes

Apple Kaarten wordt de komende maanden sterk verbeterd in Europa

Apple laat weten dat de uitrol van hun nieuw kaartmateriaal in de Verenigde Staten volledig is uitgevoerd. Het kaartmateriaal bevat daar nu veel meer details dan ooit ervoor. Zo kan je duidelijker het gras, de bomen, sportvelden en bijvoorbeeld parkeerplaatsen herkennen. Daarnaast is het in sommige steden van de Verenigde Staten mogelijk om met de functie ‘Kijk rond’ panoramafoto’s van de straten te bekijken.

Nu de uitrol in de VS compleet is belooft Apple dat ze de komende maanden zulke verbeteringen gaan doorvoeren in Europa.

Vernieuwde Apple Kaarten

Eddy Cue, senior vice president Internet Software en Services laat weten dat ze de beste en meest privacyvriendelijke kaarten applicatie ter wereld willen ontwikkelen dat een weerspiegeling is van de manier waarop mensen de wereld de dag van vandaag verkennen. “Het is een inspanning waar we diep in geïnvesteerd hebben en die vereist dat we de kaart van de grond af aan opnieuw opbouwen om opnieuw voor te stellen hoe Kaarten het leven van mensen verbetert – van het navigeren naar het werk of de school of voor het plannen van een belangrijke vakantie – en dat alles met privacy als kern. De voltooiing van de nieuwe kaart in de Verenigde Staten en het leveren van nieuwe functies zoals Kijk rond en Verzamelingen zijn belangrijke stappen om die visie tot leven te brengen. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kaart naar de rest van de wereld te brengen, te beginnen met Europa later dit jaar.”

Apple kondigde in 2018 aan om compleet opnieuw te beginnen met Apple Kaarten. De fabrikant maakt nu nieuwe kaarten uitsluitend op basis van hun eigen data. Op die manier hebben ze zelf meer controle om het kaartmateriaal naar een hoger niveau te brengen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer