Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta van iOS 13.4 en iPadOS 13.4

Apple heeft voor ontwikkelaars de eerste beta uitgebracht voor iOS 13.4 en iPadOS 13.4.

iOS 13.4 en iPadOS 13.4 zal diverse nieuwe functies bevatten zoals iCloud Drive mappen delen, CarKey, nieuwe Memoji stickers,… Een overzicht van de vernieuwingen kan je op deze pagina lezen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer