Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta van watchOS 6.2

Apple heeft voor ontwikkelaars de eerste beta uitgebracht voor watchOS 6.2.

Deze update focust zich vooral op probleemoplossingen en diverse kleine verbeteringen maar brengt nu ook in-app aankopen naar Apple Watch applicaties.

Met watchOS 6 is de App Store rechtstreeks toegankelijk vanaf de Apple Watch. Je kan dus vanaf je pols apps aankopen en installeren. Met de nieuwe watchOS 6.2 is het ook mogelijk om in-app aankopen uit te voeren rechtstreeks vanaf de Apple Watch.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer