Appleweetjes

Apple Stores in Beijing openen op 14 februari terug hun deuren

Eerst begon het op 29 januari met het sluiten van één Apple Store in de Chinese miljoenenstad Qingdao. Een dag later hield Apple nog twee Chinese Apple Stores gesloten in Nanjing en Fuzhou. Daarna werd op 1 februari besloten om al hun kantoren, contactcentra’s en Apple Stores op het Chinese Vasteland gesloten te houden tot nader order. Die beslissing nam Apple op advies van enkele vooraanstaande gezondheidsdeskundigen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken.

Maar nu heeft het bedrijf besloten om hun vijf Apple Stores in Beijing opnieuw te openen. De openingstijden zullen in het begin nog beperkt zijn. De Apple Stores open hun deuren om 11 uur en sluiten deze om 18 uur.

Klanten die de Apple Stores bezoeken worden gevraagd om een mondmasker te dragen en er kan eventueel een meting van de lichaamstemperatuur bij hen worden uitgevoerd.

Wanneer de andere Apple Stores op het Chinese Vasteland terug opengaan is voorlopig nog niet geweten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer