Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.3.5

Apple heeft zonet watchOS 5.3.5 uitgebracht. Deze update is bedoelt voor een Apple Watch die gekoppeld is met een iPhone waarop iOS 12 nog draait. Gebruik je al iOS 13 dan staat watchOS 6.1.3 voor je Apple Watch klaar.

watchOS 5.3.5 biedt volgens Apple belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Om deze nieuwe versie van watchOS te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer