Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 6.1.3

Apple heeft zonet watchOS 6.1.3 uitgebracht. De update biedt belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder een oplossing voor een probleem dat ertoe leidde dat de functie voor het melden van een onregelmatig hartritme niet werkte zoals verwacht voor eigenaars van een Apple Watch in IJsland.

Om watchOS 6.1.3 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer