Appleweetjes

Apple heropent 10 extra Apple Stores op het Chinese Vasteland

Het begon op 29 januari met het sluiten van één Apple Store in de Chinese miljoenenstad Qingdao. Een dag later sloot Apple nog twee Chinese Apple Stores gesloten in Nanjing en Fuzhou. En niet viel later op 1 februari werd er een drastische beslissing genomen om al hun kantoren, contactcentra’s en Apple Stores op het Chinese Vasteland gesloten te houden tot nader order.

Die beslissing nam Apple op advies van enkele vooraanstaande gezondheidsdeskundigen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken.

In sommige regio’s beginnen fabrieken nu langzaam terug op te starten en gaan mensen terug aan het werk. Ook voor Apple is de situatie al iets verbetert en sinds 14 februari gingen de deuren van vijf Apple Stores in Beijing opnieuw open. Blijkbaar zijn daar voorlopig weinig problemen te melden want Apple heeft beslist om nog 10 extra Apple Stores te heropenen op het Chinese Vasteland.

Het gaat om de volgende Apple Stores:

Shangai: Apple Hong Kong Plaza, Apple Pudong en Apple Nanjing East Road
Chengdu: Apple Chengdu Vientiane City en Apple Chengdu Taikoo Li
Dalian: Apple Dalian Han Lung Plaza en Apple Centennial City
Quingdao: Apple Quingdao Vientiane City
Guangzhou: Apple Sky Plaza en Apple Pearl River New City

Klanten die de Apple Stores bezoeken worden gevraagd om een mondmasker te dragen en er kan eventueel een meting van de lichaamstemperatuur bij hen worden uitgevoerd. Daarnaast zullen de openingstijden in het begin nog beperkt zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer