Appleweetjes

KBC biedt binnenkort ondersteuning voor Apple Pay

Sinds eind 2018 is Apple Pay beschikbaar in België. Een kleine kanttekening was echter wel dat de lancering enorm beperkt was. Enkel klanten van BNP Paribas Fortis of de dochterbanken Hello Bank! en Fintro konden er toen van genieten.

Later kwamen er nog andere spelers bij zoals Monese en bunq. In totaal werkt Apple Pay in België nu met 11 soorten betaalkaarten. Opvallend is wel dat de grote banken afwezig blijven. Daar komt nu verandering in. Want de KBC Bank heeft laten weten dat ze in de loop van dit jaar Apple Pay aan hun klanten gaan aanbieden.

Binnenkort zullen ze meer informatie lanceren. Dan weten we ook meteen of de bank deze dienst betalend of gratis zal maken.

Het is nu te hopen dat andere grote banken de beslissing van de KBC Bank gaan volgen. Op onze speciale pagina vind je meer informatie over waar je precies met Apple Pay overal kan betalen. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer