Appleweetjes

Apple heropent groot deel van Apple Stores op het Chinese Vasteland

Het coronavirus (covid-19) heeft hard toegeslagen op het Chinese Vasteland. Op advies van enkele vooraanstaande gezondheidsdeskundigen besloot Apple voor een tijdelijke stopzetting van enkele bedrijfsactiviteiten in China.

In sommige regio’s beginnen fabrieken nu langzaam terug op te starten en gaan mensen terug aan het werk. Ook voor Apple is de situatie al iets verbetert en sinds 14 februari gingen de deuren van vijf Apple Stores in Beijing opnieuw open. Niet veel later heropende Apple nog eens 10 extra Apple Stores.

Blijkbaar zijn daar voorlopig weinig problemen te vermelden want ondertussen heeft Apple beslist om 29 van zijn 42 verkooplocaties te heropenen.

Klanten die de Apple Stores bezoeken worden gevraagd om een mondmasker te dragen en er kan eventueel een meting van de lichaamstemperatuur bij hen worden uitgevoerd. Daarnaast zullen de openingstijden in het begin nog beperkt zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer