Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vierde beta van tvOS 13.4

Apple heeft voor ontwikkelaars de vierde beta uitgebracht voor tvOS 13.4.

Wat exact de vernieuwingen in deze update zijn is niet geweten. Apple geeft meestal geen informatie over de vernieuwingen in updates van tvOS.

Wat we wel weten is dat tvOS 13.4 ondersteuning krijgt voor universele aankopen. Hiermee is het mogelijk dat ontwikkelaars hun iOS app, macOS app, watchOS app & tvOS app samenbundelen voor één aankoopprijs. Dat betekent dus dat je met één aankoop een applicatie kan verkrijgen voor de diverse platformen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer